Laatste daagjes Moskou
Blijf op de hoogte en volg Peer
14 Augustus 2012 | Rusland, Moskou
Gisteren zijn we op zoek gegaan naar een Magic winkel voor Peer (hoe kan het ook anders… want als je bijna alle kaartjes hebt in het Engels,dan kan je alvast beginnen sparen aan een Russische verzameling :p) We hebben de winkel helaas niet gevonden.
Wel stuitten we op een ongelooflijk grote en oude begraafplaats, heel indrukwekkend!
De middag hebben we gevuld met een mooi boottochtje tussen andere verliefde koppeltjes (ooooooh) en savonds heerlijk uit eten met onze Gastheer Richard :d!
Vandaag poging twee om de Magic shop te vinden en waarempel, there it was! Peer als een klein kindje in de snoepwinkel, haha! Daarna de metro route gevolgd en een prachtig park net buiten de stad ingedoken, een ritje op het reuzerad als enige gemaakt daar (het complete park was verlaten) tot het tijd was om huiswaarts te keren. Een hoop noodles, koekjes en cola (light) ingeslagen om de treinreis te overleven, en nu staan onze zakken klaar gepakt (met extra gewicht van de magic kaartjes) om te vertrekken.
Maandag kom we aan in Beijing en verblijven we in het Far East International Youth Hostel. (kwestie van te weten waar we zouden moeten zijn als de trein niet aankomt :p) Ik kan verder alleen nog maar zeggen dat Moskou een hele fijne, aangename en rustige ervaring was en dat we er beide enorm hebben van genoten!
See you in China!
Sara (en ook een beetje Peer)
14 Augustus 2012 - 17:35
Peer Van Leent:
Nee, geen vodka meer gedaan... :) -
14 Augustus 2012 - 22:21
Tante Mieke:
Wel dat was in elk geval al een zeer goede start.
Geniet van de treinreis!!!
Veel liefs,
tante Mieke -
15 Augustus 2012 - 11:04
Oma:
Hallo Peter en Sara.
Geniet van jullie verslag en foto´s, zie ook bekende plaatsen in Moskou.
Heel veel genieten van de treinreis.
Dan geniet ik ook weer van jullie verhalen
Veel liefs en groeten Oma -
15 Augustus 2012 - 17:03
Lex:
Gaan jullie in elk land magic kaarten kopen?? Sterkte dan. Dat wordt een lange reis... :p -
20 Augustus 2012 - 15:31
Peer:
Bedankt allemaal! Die treinreis is zeker gelukt, al was hij aan het einde onverwacht slopend. Hierover dus morgen meer :), maar we zijn er weer!
Verder alleen berichten via deze site voor de komende 2 weken, want Faceboo# wordt in China volledig geblokkeerd, omdat het niet met het rode boekje te rijmen lijkt waarschijnlijk... ;)
En ja Lex, veel kaartjes kopen :D al is de oplage in Bangladesh beperkt..
X -
20 Augustus 2012 - 21:59
Loes Lambrecht:
Zus en Peer,
geniet ervan ! de werkende mensen volgen alles mee vanop afstand :-)
We beginnen jullie al n beetje te missen,
dikke zoen en knuffel en ik probeer jullie op de hoogte te houden van alle roddels :-)
x