Weekend!
Door: Boklaui
Blijf op de hoogte en volg Peer
30 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam
Gisteren was nog wel een productief/leuk dagje. Ik heb een andere onderzoeker (Jasper) geholpen sponzen te verzamelen voor zijn experimenten en ook heb ik een aanbetaling gedaan voor mijn eerste 'echt eigen auto', dus vanaf volgende week rijd ik in een Hyundai Galloper. Iets groter dan de Panda, dus hij kan niet door de schuiven.. maar als het goed is, is hij wel iets praktischer hier op het eiland :D
Dus met vervoer zit er hopelijk volgend weekend weer wat meer in.. Gegroet allen! En tot een volgende keer.
30 Januari 2011 - 18:40
Bart:
Een 4x4, cool :) -
31 Januari 2011 - 16:29
Richard:
Hey Peter
Gefeliciteert met je nieuwe auto.
Ik heb er een plaatje van op gezocht leuk model.
31 Januari 2011 - 17:53
Louis:
Ik heb de link van deze site van je moeder gekregen. Leuk om jouw belevenissen hier te kunnen volgen. Succes met je onderzoek en de auto!Het weer is zo te zien weer aardig opgeknapt. Groetjes Louis. -
02 Februari 2011 - 18:26
(tante) Ellen:
Hallo Peter,
Leuke auto, een galloper moet wel een 4x4 zijn. Jasper zal wel geen ramen gaan zemen met dat soort sponzen.
Groetjes en succes en plezier. -
05 Februari 2011 - 03:29
Peer:
De 4x4 is binnen en het is nog steeds 'volgende week' dus dat is geheel volgens schema hier op het eiland ;)
Rijdt prima! En ik heb ook een klusjesman gevonden op Carmabi die handig is met zowel autoreparaties als auto's sponzen. Dus dat gaat weer eens helemaal goedkomen...